Hét no-nonsense administratiekantoor voor het MKB en voor de ZZP-er

Administratiekantoor Admi-Mere

is een no-nonsense administratieve dienstverlener voor het midden- en kleinbedrijf en voor de ZZP-er.

No-nonsense betekent bij ons: informeel, betrokken, in combinatie met een hoog serviceniveau en duidelijke afspraken. Kwaliteit staat bij ons voorop, dat spreekt vanzelf.

Een greep uit onze dienstverlening:

  • Verwerken van de boekhouding (online), en/of opstellen van het jaarverslag;
  • Begeleiding en advisering bij de door u zelf bijgehouden boekhouding;
  • Opstellen en indienen van de belastingaangifte;
  • Fiscaal advies;
  • Salarisverwerking;
  • Begeleiding van de startende ondernemer;
  • Voordelige ‘full service’ administratieabonnementen.

ZZP-er, eenmanszaak, vof of BV, wij verlenen onze diensten aan alle gangbare ondernemingsvormen.

Cliënten zijn bij ons ‘klant’ en het kantoor houden we aan huis. De financiële administratie heet bij ons gewoon ‘de boekhouding’, we vinden het niet erg als de ordner van de klant een schoenendoos is (dat proberen we wel te veranderen) en de ZZP-er (ook ondernemer) wordt bij ons kantoor net zo serieus genomen als de ondernemer mét personeel. Net zoals op deze website spreken we ‘u’ bij voorkeur met ‘je’ aan. Daar voelen wij ons prettig bij en dat past bij onze informele werkwijze en omgangsvorm.

Dat onze formule veel ondernemers aanspreekt blijkt uit de groei die ons kantoor de afgelopen 12 jaar heeft doorgemaakt. Een groot aantal ondernemers uit de regio en ver daarbuiten heeft o.a. hun boekhouding en salarisadministratie aan ons toevertrouwd.
Ook onze tarieven zijn no-nonsens. We brengen onze klanten eerlijke tarieven in rekening, en die behoren tot de laagste in onze branche; tarieven op maat (we houden o.a. zoveel mogelijk rekening met jouw budget), meestal op basis van een abonnement, zodat je jaarlijks precies weet waar je aan toe bent.

Admi-mere heeft mij geholpen bij het opzetten van mijn onderneming. Hierbij bleef het niet alleen bij boekhoudkundig advies maar ook allerlei andere zaken die van belang zijn bij het starten van je onderneming. Admi-mere doet nu al een paar jaar mijn complete boekhouding, naar volle tevredenheid. De flexibiliteit en het op maat diensten aanleveren is precies wat ik zoek en past bij mijn eigen dienstverlening.
Jan Everts

eigenaar, VANUIT JE HART coaching, training & advies

Overstappen
Veel ondernemers maken de overstap naar ons kantoor omdat hun huidig kantoor niet waarmaakt wat ooit werd beloofd. Voor ons een uitdaging om de ondernemer weer vertrouwen te geven in administratieve dienstverlening en om wel waar te maken wat we beloven.

Overstappen naar ons kantoor is geen enkel probleem en kan zelfs lopende het boekjaar. We hebben wel even tijd nodig om jouw onderneming en administratie te leren kennen. Dit betekent voor ons goed naar je luisteren, veel informatie bij je opvragen en vaak terugkoppelen. Dat schept vertrouwen.

Geïnteresseerd in onze dienstverlening?

Neem dan via onderstaand formulier contact met ons op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Nu al geïnteresseerd in meer inhoudelijke informatie? Kijk dan verder op de volgende pagina’s van deze website.

Naam