'De Boekhouding'

Een goed ingerichte boekhouding is voor de ondernemer of ZZP-er als een kompas. Deze verschaft informatie over de koers die de onderneming vaart, of deze op koers blijft en of het uiteindelijke doel bereikt gaat worden. De boekhouding is daarom een kostbaar bezit.
Die boekhouding is bij ons kantoor in goede en veilige handen, zodat de ondernemer met personeel of ZZP-er zich onbezorgd kan bezighouden met het ondernemen.

De boekhouding

Of je nu een ondernemer met personeel of een ZZP-er bent, jouw boekhouding vormt het kloppend financiële hart van je onderneming en de kern van onze dienstverlening. Als professioneel kantoor weten we dat de administratie een kompas is. Belangrijk voor o.a. het vastleggen van je financiële positie, voor het nemen van financiële beslissingen en om jouw financieel handelen te verantwoorden tegenover, bijvoorbeeld, de fiscus. Welke waarde de boekhouding voor jouw ook heeft deze moet geen last voor je zijn. Wij nemen deze ‘last’ voor je uit handen:

  • We verwerken jouw administratie in Exact On-line of, als je dat wilt en indien mogelijk, in een andere online boekhouding.
  • Het leveren van de hoogste kwaliteit staat bij ons voorop.
  • We zijn geen kantoor op afstand, maar staan je doorlopend met raad en daad ter zijde.
  • We koppelen regelmatig de resultaten van onze werkzaamheden aan je terug; minimaal vier keer per jaar. Uiteraard nemen we periodiek de fiscale resultaten van jouw onderneming met je door en verstrekken leesbare overzichten. Geen contact op afstand maar bij jouw op kantoor, bij je thuis of bij ons op kantoor, ’s avond of overdag.
  • We geven je gevraagd en ongevraagd financiële en boekhoudkundige adviezen. We volgen de actuele onderwerpen en brengen je daarvan via onze nieuwsbrief of persoonlijk op de hoogte.
  • We staan dicht bij je als ondernemer en zijn betrokken bij jouw boekhouding en onderneming en weten je dus te vinden, als je dat goed vindt zelfs in de avonduren of op zaterdag.

De omzetbelasting

Of je nu per maand, kwartaal of jaar aangifte moet doen, de aangifte omzetbelasting (BTW) is voor de meeste ondernemers een lastig blok aan het been. Die aangifte mag en moet je, buiten tijd en moeite, geen cent teveel kosten. Toch worstelen vele ondernemers periodiek met hun aangifte omzetbelasting. Hierdoor geven ze, door onwetendheid, niet alle te betalen omzetbelasting op of trekken ten onrechte voorbelasting af. Hiermee lopen ze het risico op forse naheffingsaanslagen en boetes. Een professioneel administratiekantoor regelt de aangifte omzetbelasting tot in de puntjes. Het risico op naheffingen en boetes wordt op deze manier tot een minimum beperkt. Jouw aangifte omzetbelasting is bij ons in goede handen.