‘De startende Ondernemer’

Een eigen bedrijf dat na verloop van tijd goed draait, waar je plezier aan beleeft en een behoorlijk inkomen oplevert. Menigeen droomt ervan en steeds meer mannen en (vooral) vrouwen maken die droom werkelijkheid.
Goede begeleiding bij deze grote uitdaging is onontbeerlijk.
Wij helpen bij het realiseren van jouw droom.

De startende Ondernemer

Ons kantoor heeft veel ervaring in het begeleiden van ‘starters’  want we hebben ‘jonge’ ondernemers veel te bieden. Zo geven we ondersteuning bij:

  • het opstellen van het ondernemingsplan;
  • het kiezen van de juiste ondernemingsvorm;
  • het zoeken naar extra financiële middelen;
  • het opzetten van de administratie en de bedrijfsvoering;
  • het opzetten van een marketingplan;
  • indien je de administratie zelf bijhoudt: de beginselen van het boekhouden;
  • extra begeleiding voor jouw administratieve organisatie en extra bezoeken.

Bovenstaande lijst is slechts een kleine greep uit onze werkzaamheden voor de ‘starter’. Kortom: ons kantoor helpt je niet alleen bij het van A tot Z administratief oprichten en administratief inrichten van jouw onderneming maar geeft je ook de nodige Tools in handen om de kans van slagen nog groter te maken. Uiteraard profiteert ook de startende ondernemer van onze zeer persoonlijke aandacht en intensieve begeleiding.

Kennis is macht
Een administratiekantoor in de arm nemen en de boekhouding van A tot Z uitbesteden betekent niet dat je niets van boekhouden af hoeft te weten. Wij vinden het eigenlijk noodzakelijk dat je enige kennis van boekhoudkundige termen e.d. heeft. Heb je die basiskennis niet, dan zorgen we ervoor dat je die krijgt. Tevens is het belangrijk dat je jouw boekhouding goed inricht. Je blijft namelijk zelf de hoofdverantwoordelijke. Een kwalitatief goed en betrokken administratiekantoor leidt de (startende) ondernemer administratief op zodat deze op de juiste golflengte kan meepraten over de eigen boekhouding en de administratieve touwtjes in handen kan houden. Dat is geen meekijken in de keuken, maar zeggenschap houden over je eigen boekhouding. En daar heb je alle recht op.