‘Fiscaliteiten’

Veel ondernemers krijgen het al benauwd bij de gedachte aan de belastingdienst. Een aanslag inkomstenbelasting, het aangeven van de omzetbelasting, aanvragen van toeslagen: de meeste ondernemers hebben er een hekel aan. Vervelend of niet: aan de fiscus valt niet te ontkomen en leuker kunnen ook wij het niet maken. Maar we kunnen er wel samen met jouw voor zorgen dat de fiscus precies van je krijgt waar zij recht op heeft. We staan je daarom bij al je fiscale verplichtingen en vorderingen met raad en daad terzijde.

Fiscaliteiten

Geen zorgen over moeilijk toepasbare fiscale regelgeving, de aangiften op tijd indienen en jouw fiscale situatie altijd optimaal in beeld. Een professionele ondernemer heeft daar continu behoefte aan. Bij ons kantoor behoort uitgebreide fiscale ondersteuning bij de standaard dienstverlening, zodat jij je daarover geen zorgen hoeft te maken. Maar we blijven wel reëel: aan fiscale borrelpraat hebben we een hekel en fiscaal ijzer met handen breken, dat kunnen ook wij niet.

* We maken voor iedere nieuwe klant een uitgebreide fiscale analyse. Hiermee wordt duidelijk waarin de fiscale risico’s, bedreigingen en mogelijkheden voor jou en binnen jouw onderneming liggen.

* Uiteraard behoort het opstellen, controleren en inzenden van de aangifte omzetbelasting en de aangiften inkomstenbelasting tot onze standaard fiscale werkzaamheden. Zelf doen? Dat vinden we geen probleem, we helpen graag.

* We verzorgen ook de jaarlijkse aangifte inkomstenbelasting voor jouw fiscaal partner (indien van toepassing).

* Daarnaast bieden we ondersteuning bij tal van andere fiscale werkzaamheden en verplichtingen en geven we gevraagd en ongevraagd advies om de fiscale afdracht zo beperkt mogelijk te houden en de eventuele teruggave zo hoog mogelijk.

Optimale ondersteuning, kwaliteit, betrouwbaar en samenwerken; ook bij onze fiscale dienstverlening zijn dit onze kernwoorden.

Fiscale borrelpraat

De fiscale mogelijkheden voor het aftrekken van kosten zijn de afgelopen jaren behoorlijk teruggebracht. Eigenlijk is dat maar goed ook. Hierdoor houdt de staat meer geld over voor de MKB ondernemer en behoren slimme en onterechte fiscale trucs waardoor teveel overheidsgeld terecht kwam in verkeerde zakken veelal tot het verleden.
Toch vliegen af en toe ook nu nog de mooiste fiscale mogelijkheden over de borreltafel. Deze blijken bij nadere bestudering nogal eens gebakken fiscale lucht. Wij hebben een nuchtere kijk op de echte fiscale mogelijkheden en zijn samen met jou fiscaal alert. Zo staan met beide benen op de fiscale grond en zorgen ervoor dat jij dat ook staat.